Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

تارت عریان

تارت عُریان (قسمت سوم، مونتاژ)

کِرم مورد نظرتان که من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم را آماده نمایید و در قیف با ماسوره ساده بریزید(حدود ١ سانتى متر). پُشت کارتان را به کمک خامه به ظرف سروتان اتصال دهید تا در حین کار و حمل و نقل از جابجا شدن جلوگیرى شود. روى سطح کار را با خامه پوشش دهید(همانطور که در تصویر نیز مُشاهده مى فرمایین) و قسمت دوم کار را رویش قرار داده و اندکى فشار دهید تا لایه خوب بهم فشرده شود، مجدد روى سطح کار را با خامه پوشش داده و تزئینات در نظر گرفته شده را رویش قرار دهید. حالِ تارت عریان آماده شده را حداقل براى ٨ ساعت و حداکثر براى ١۶ ساعت در یخچال  و بعد مورد استفاده قرار دهید.

رسپی از احسانه بیگی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *