کِرم مورد نظرتان که من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم را آماده نمایید و در قیف با ماسوره ساده بریزید(حدود ١ سانتى متر). پُشت کارتان را به کمک خامه به ظرف سروتان اتصال دهید تا در حین کار و حمل و نقل از جابجا شدن جلوگیرى شود. روى سطح کار را با خامه پوشش دهید(همانطور که در تصویر نیز مُشاهده مى فرمایین) و قسمت دوم کار را رویش قرار داده و اندکى فشار دهید تا لایه خوب بهم فشرده شود، مجدد روى سطح کار را با خامه پوشش داده و تزئینات در نظر گرفته شده را رویش قرار دهید. حالِ تارت عریان آماده شده را حداقل براى ٨ ساعت و حداکثر براى ١۶ ساعت در یخچال و بعد مورد استفاده قرار دهید.
رسپی از احسانه بیگی