نگم براتون چقد عالی در میاد این دستور
مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۶ عدد
پودر قند ۱۵۰ گرم
مغز گردو ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
هل ۱/۸ قاشق چایخوری
و اما طرز تهیه:
گردوهارو خیلی ریز قد یه عدس خرد کنید.
زرده تخم مرغ،پودرقند،وانیل و هل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و مایه کشدار گردد. (وانیل و هل بوی زرده را از بین میبرد)
گردوها را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
روی سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با قاشق کوچک از مواد برداشته و روی سینی بگذارید.
روی آن پودر پسته بپاشید.
دمای فر از پیش گرم شده ۱۵۰ درجه
و مدت زمان پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
تا زمانیکه طلایی شود.
پس از کامل شدن مراحل پخت، سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه بدهیید تا پفک گردویی های شما سرد شود و سپس از سینی بردارید.
چون در حالتی که داغ باشد و بهش دست بزنید شیرینی ها تغییر فرم میدهد.
به همین راحتی و خوشمزگی
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/