تارت گرانولا برای صبحانه

مواد لازم:
۱ ۱/۲ فنجان پرک جو دوسر
۱/۲ فنجان نارگیل خرد شده
۲ قاشق غذاخوری دانه چیا
۱/۲ قاشق غذاخوری دارچین
۱/۴ فنجان + ۱ قاشق غذاخوری روغن یا کره
۱/۴ فنجان عسل یا شربت افرا
برای پر کردن از ماست طبیعی استفاده کنید.
طرز تهیه:
فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه
جو ، نارگیل ، دانه چیا و دارچین را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید ، کنار بگذارید
کره و عسل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم ذوب کنید
کره و عسل ذوب شده را روی مخلوط خشک بریزید و خوب هم بزنید
در قالب های تارت چرب شده بریزید و با استفاده از قاشق مواد را قالب فشار دهید تا منسجم شود.
حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا حدی که رنگ آن کمی طلایی شود.
بگذارید قبل از خارج شدن از قالب کاملا خنک شود.
قاشق مرباخوری مخلوط ماست را در هر تارت و با میوه های مورد نظر اضافه کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سی نه + = چهل پنج