موادلازم:
کره: ۶٠ گرم
شکرقهوه اى روشن: ١٠٠ گرم
تخم مرغ: ٣٠ گرم
آرد: ١٢۵ گرم
بیکینگ پودر: ١ گرم
دارچین پودرشده: ۵ گرم
جوزبویا: ١ گرم
وانیلا: ١ گرم
نمک: ١ گرم
شکر خام و دارچین: به میزان لازم
طرزتهیه:
کره را به همراه شکرقهوه اى به کمک همزن برقى مخلوط نمایید. تخم مرغ را اضافه کرده و در حدِ مخلوط شدن مواد را با همزن برقى ترکیب نمایید. موادخُشک را با هم مخلوط و الک نمایید و به سایر مواد بیافزایید. خمیر را با پوشش نایلونى ١ ساعت در یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را روى سطح کار به کمک وردنه به ضخامت ۴ تا ۵ میلى متر باز کرده و با کاتر دلخواه آن را بُرش داده و در سینى فر بچینید، روى آنها را مخلوطى از شکر خام و دارچین پاشیده(اگر سطح روى خمیر خُشک است مجاز هستید کمى آب روى آنها اسپرى کنید) و به مدت تقریبى ١٢ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پُخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خُنک شود و میل نمایید.
#بیسکوییت_دارچینى
رسپی از احسانه بیگی